torstai 3. heinäkuuta 2014

Rentoutumista ja hyviä treenejä !



Ei tuu kyl kesää, aivan surkeita kelejä ! Mutta oon saanut jostain kummasta uuden treeni innon, JEE ! Oon tällä viikolla tehny kolme hyvää treeniä ja iso plussa tässä hommassa on se, että oon syöny vain sen viisi kertaa js paljon hedelmiä ! Oon myös nukkunu joka yö ainakin sen 8 tuntia ja olo on kyllä sen mukainen (: elikkäs nyt nämä kolme asiaa on tasapainossa.



Kävin myös tiistaina vakkari parturilla, ja hän teki mulle sellasen aivan ihanan hiusnaamiohoidon. Siihen kuului aluksi kuivanpäänahan "rapsuttaminen" samalla tämä homma pisti päässä kyllä veren kiertämään. Sen jälkeen koko päähän levitettiin hiusnaamioaine ja samalla sain päähierontaa. Tuli kyllä niin tarpeeseen ja sai kyllä ihan täysin nauttia ja olo on kyllä sen mukainenettä tällä viikolla on tehty vain hyviä asioita omaa kehoa varten. Hiukset tai siis koko pää laitettiin sellaisen pömpelin sisälle ja noin 10 minsaa se hurruutti lämpöstä ilmaa ja sen jälkeen se aine pestiin pois (: ja kyllä oli niin sileä ja hoidetun tuntunen hius ja on vielläkin ! Elikkäs ei mikään turha juttu, tän kyseisen hoidon siis saa tehtyä myös ite kotona vaikka ihan tavallista hoitoainetta ja saunaan. Voi vaikka käärästä hiukset pyyhkeeseen vielä. On myös partureissa ja kaupoissa oikeen tähän tarkoitukseen hiusnaamiota. Ja ajattelin että käyn ostamassa, koska tulevassa kämpässä on sauna ! (:


Toivottavasti meille paistaa pian aurinko ! (;

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! mistä noi maastokuvioiset housut on? :)

    VastaaPoista
  2. Blogisi on tosi kivaa katseltavaa että myös luettavaa! :) tykkään! Katsoin noita sinun hiuksia ja vähänkös on upean näköiset! Varmaan osittain sen hiusnaamion ansiota mutta myös vanhemmissakin teksteissä. Mitkä on päivärutiinisi ja salaisuutesi noin upeisiin ja suoriin(!) hiuksiin? Sain myös itselleni inspiraatiota rueta juoksemaan ja lisäämään tehoja lenkeille. Toivotan sulle hyviä treenejä ja hyviä tuloksia! ;)

    VastaaPoista